La Gare - direction succès

© 2016 Copyright La Gare - direction succès

+31 (0)6 45 11 4001

info@lagare-directionsucces.nl

Postadres:

Boezemsingel 14

3421 VS Oudewater

Nederland / Les Pays-Bas

Bezoekadres:

Kapellestraat 26

3421 CV  Oudewater

Nederland / Les Pays-Bas

algemene voorwaarden | disclamer

MARKETING & SALES

Direction succès!

U heeft behoefte aan meer omzet, een betere relatie met uw klanten en een hogere klanttevredenheid?

 

U wilt graag meer bezoekers op uw website, klanten voorzien van de beste informatie en een optimaal rendement halen uit uw marketingbudget?

 

“Arriveren op het gewenste station betekent vertrekken van het juiste perron”

 

Rianne Mulder

 

Ambities waarmaken betekent altijd het leveren van extra inspanningen en dingen soms beter maar ook anders doen.

 

Wat is voor uw organisatie het reisdoel? Staat u nog op het perron klaar voor vertrek of zit de vaart er al goed in maar wilt u graag versnellen? Blijft u in Nederland of heeft u ook ambities in Franstalige landen?

 

Of het nu gaat om het analyseren van de markt, het vormgeven van een nieuwe marketingstrategie, acquisitie of het voeren van effectieve verkoopgesprekken, als allround marketing en sales professional ondersteun ik u graag bij het bereiken van uw online of offline reisdoel. Dat betekent het vinden van de ideale mix om succesvol te zijn op uw markt en bij uw doelgroep.

 

Ik kan u ondersteunen als aanvulling van uw huidige team, voor de duur van een project of als vervanging voor zowel korte als langere tijd. U kunt mij inzetten voor het uitwerken en implementeren van uw (nieuwe) marketing- en salesstrategie. Ik ben zeker ook van toegevoegde waarde voor het effectief uitvoeren van reeds gemaakte plannen.

In de afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan in diverse branches waaronder het toerisme, de export, de educatieve uitgeverij. Ik heb gewerkt in zowel de B2C als in de B2B markt. Mijn kennis van de Franse taal en inzicht in de culturele verschillen maken het voor mij mogelijk om ook op de Franstalige markt succesvol te zijn.

 

Over de inhoud, omvang en de duur van de samenwerking ga ik graag met u in gesprek.

 

Allons-y!

 

TRAINING & ADVIES

+31 (0)6 45 11 4001

<