+31 (0)6 45 11 4001

Drijvende kracht

sta·ti·on (het; o; meervoud: stations; verkleinwoord: stationnetje)

  1. gebouw als stopplaats voor treinen, bussen, trams enz.: centraal station belangrijkste station in een plaats met verschillende stations
  2. gebouw voor een praktisch of wetenschappelijk doel: een meteorologisch station; benzinestation, radiostation

 

Mijn naam is Rianne Mulder de drijvende kracht achter La Gare. Na mijn studie Frans heb ik de eerste 6 jaar van mijn carrière veel in Franstalige landen doorgebracht. Ik heb op diverse plekken gewoond en gewerkt en in deze periode veel geleerd over het internationaal zakendoen. De 5 jaar daarna heb ik als docent Frans gewerkt en lesgegeven aan leerlingen van het Voortgezet Onderwijs. Vervolgens ben ik teruggekeerd naar het bedrijfsleven waar ik mijn commerciële vaardigheden verder heb ontwikkeld.

 

Waarom La Gare? Voor mij symboliseert La Gare de plek waar kennis en ervaring samen komen. Maar La Gare is voor mij ook de metafoor voor een ontmoetingsplek en de plek waar wegen elkaar kruisen. Het station om krachten te bundelen en samen verder te gaan om zo sneller het doel te bereiken.

 

Reisbagage

Projecten

"Rianne heeft veel oog voor de klant. Ze is in staat om snel te doorzien waar veranderingen toe kunnen leiden, en durft voorop te lopen in deze verandering."
Sander Groeneveld, Salesmanager voortgezet onderwijs ThiemeMeulenhoff

 

<

La Gare - direction succès

© 2016 Copyright La Gare - direction succès

+31 (0)6 45 11 4001

info@lagare-directionsucces.nl

Postadres:

Boezemsingel 14

3421 VS Oudewater

Nederland / Les Pays-Bas

Bezoekadres:

Kapellestraat 26

3421 CV  Oudewater

Nederland / Les Pays-Bas

algemene voorwaarden | disclamer