La Gare - direction succès

© 2016 Copyright La Gare - direction succès

+31 (0)6 45 11 4001

info@lagare-directionsucces.nl

Postadres:

Boezemsingel 14

3421 VS Oudewater

Nederland / Les Pays-Bas

Bezoekadres:

Kapellestraat 26

3421 CV  Oudewater

Nederland / Les Pays-Bas

algemene voorwaarden | disclamer

TRAINING & ADVIES

Bonjour! Parlez-vous français?

Geen angst meer als de telefoon gaat? Geen onzekerheid of u de juiste woorden heeft gebruikt in een e-mail of offerte? Vol zelfvertrouwen in gesprek met uw Franstalige zakenrelatie?

 

Zaken doen gaat nog beter wanneer u elkaars taal spreekt. En dat geldt zeker voor de Franse taal. Een taal spreken betekent niet alleen horen wat er wordt gezegd, maar ook begrijpen wat er wordt bedoeld. Op deze manier worden relaties beter, gaan dingen sneller en worden er minder fouten gemaakt.

 

“C’est le ton qui fait la musique”

 

Frans gezegde

 

Heeft u binnen uw organisatie ook behoefte aan extra kennis van de Franse taal?

Bij La Gare volgt u een taaltraining gericht op het zakelijk gebruik. Het doel van de training is om met meer zelfvertrouwen te kunnen spreken en schrijven in de Franse taal.  Gedurende de training ligt hier dan ook de focus op. U leert een goed telefoongesprek of verkoopgesprek te voeren, maar ook  aan het schrijven van een  e-mail, offerte of pakkende reclameboodschap wordt aandacht besteed.

 

Naast aandacht voor de taal wordt er uiteraard ook aandacht besteed aan de culturele verschillen. Er wordt uitgebreid stilgestaan bij de invloed die dit heeft op de omgang met uw handelspartner.

 

Afhankelijk van het startniveau en het einddoel dat u wilt behalen wordt een passend programma samengesteld. Hierin wordt onderscheid gemaakt tussen beginnende, gevorderde of zeer gevorderde taalgebruiker. Het is mogelijk om de training zowel individueel als in groepsverband te volgen.

 

Voor de data en locatie van de open trainingen en workshops verwijs ik u graag naar de trainingskalender. Voor een op maat gesneden in-company traject ga ik graag met u in gesprek.

 

SALES & MARKETING

+31 (0)6 45 11 4001

<